Sad Lisa

Deze clip is gemaakt als memoriam voor een vriendin die ontvallen is. De danseres en degenen die het gefilmd hebben, hebben mij benaderd om er een clip van te maken.
 
 

Moederlief

Deze clip heb ik ooit opgenomen in een studio voor mijn moeder toen zijn 50 jaar werd. 25 jaar later heb ik deze clip gemaakt ook voor haar.
 
 

Spikkels kerst

Deze clip heb ik gemaakt voor een kerst livestream die 2e kerstdag op facebook was uitgezonden door Salon van Weleer: https://salonvanweleer.nl/ Zoektocht naar de liefde: Deze clip is gemaakt van een nummer waarvan de tekst door mijn zoon geschreven was. Hij moest een tekst als schoolopdracht maken over de liefde. Deze heb ik gearrangeerd en geproduceerd in mijn studio. Ik heb er een clip van gemaakt, waarbij de combinatie te zien is van liefde naar elkaar toe, maar ook een kijk naar onze aarde, waar we best wat zuiniger mee om mogen gaan. Ook deze is op de Kerstlivestream bij Salon van Weleer uitgezonden.
 
 

Zoektocht naar de liefde

 
Deze clip is gemaakt van een nummer waarvan de tekst door mijn zoon geschreven was. Hij moest een tekst als schoolopdracht maken over de liefde. Deze heb ik gearrangeerd en geproduceerd in mijn studio.
Ik heb er een clip van gemaakt, waarbij de combinatie te zien is van liefde naar elkaar toe, maar ook een kijk naar onze aarde, waar we best wat zuiniger mee om mogen gaan.