Erik van Es Welkom op mijn site. Mijn naam is Erik van Es en ik ben nu zo'n 7 jaar actief met DESProjects. Wat DESProjects voor mij bijzonder maakt, is de diversiteit, die aangeboden wordt. De ene keer is het een videoclip of een promo voor een bedrijf, de andere keer het coachen van een band of zanger(es) of een project met iemand die graag een nummer wil opnemen in mijn DES Soundstudio.

Ik beschik over verschillende vaardigheden om daarbij te ondersteunen met samples, tweede stemmen of diverse instrumenten zoals: akoestische of elektrische gitaar, drums, percussie, basgitaar of zang. (Dit doe ik op autodidactische wijze en met jarenlange ervaring)

Het allerbelangrijkste van dit alles vind ik, een tevreden klant die op een inventieve en creatieve manier geholpen wordt, waarbij ik hoop op een eigen wijze kleur te geven aan het project, zonder de idee├źn van de klant uit het oog te verliezen.

Ik maak al zo'n 35 jaar muziek met meerdere bandjes, die op hun manier eigen werk hebben gegenereerd. Hierdoor heb ik meerdere malen opnames gemaakt in verschillende studio's. Ook bij alles wat daarbij hoort (van clips maken tot het produceren van projecten), ben ik nauw betrokken geweest en nog steeds.

Het belangrijkste vind ik, dat degene met wie ik samenwerk zich op zijn gemak voelt. Daardoor kan diegene meer uit zichzelf halen en weer een tree hoger komen. Hopelijk zijn jullie, na het zien van deze site, nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie kan betekenen en zie graag een reactie tegemoet, zodat we mogelijk nader kennis kunnen maken om samen aan een mooi project te kunnen werken.