Graag wil ik in DES Soundstudio ondersteunen waar jij behoefte aan hebt, rondom een muziekproject; eigen liedjes groot of klein, een mooi verhaal of, wie weet, een wel heel andere verrassende productie. Samen kunnen wij aan de slag, nadat we elkaar eerst gesproken hebben, over wat jij graag hier zou willen bereiken en zo komen wij samen tot een plan (daar waar nodig is) en gaan daarmee aan de slag. Hieronder staan wat recensies van mensen waar ik mee heb gewerkt (of nog mee werk) om zo een nog eerlijker beeld te geven over wie ik ben en wat ik jou kan bieden. Ik hoop dat je enthousiast bent en met mij contact zoekt om een keer af te spreken.

DES Sound studio is een bescheiden studio waar ik met behulp van
Logic Pro X(software), Line 6 POD Studio UX2(Geluidsinterface) en een JM 47 condensatormicrofoon opnames kan maken. Verder gewapend met diverse soorten basgitaren, akoestische en elektrische gitaren, een Roland TD-4PK (Electronisch) VDrum, Bluesharps, simpele percussie-instrumenten en niet te vergeten mijn eigen stem, beschik ik over 35 jaar studio en muziekervaring, zoals jullie kunnen zien op mijn pagina bandervaring.

JM-47 microfoon

Recensies studio

Renske Jansen

Renske Jansen is schrijfster van kinderboeken en scripts van theatervoorstellingen waarbij ik haar ondersteuning geef bij het maken van liedjes:

"Erik is professioneel en veelzijdig. Door zijn uitgebreide muzieksmaak, lukt het hem om op creatieve wijze een invulling te geven aan de muziek. Covers of eigen werk, daar draait hij zijn hand niet voor om. Het schrijven van eigen nummers is een groot talent.
In de kleine studio voel je je zowel als beginner, als professional snel op je gemak. Erik luistert goed naar je ideeën en denkt 'out-of-the-box' mee. Met een eigen twist is elk nummer uniek. Daarnaast straalt hij rust uit bij het opnemen van de muziek, waar hij zeker niet schroomt om met positieve feedback het beste uit de muzikant te halen. Vertrouwen is hier het juiste woord voor".